Loňský šampión dostane konečně šanci

iM3, 10. dubna 2008, 15:55 Google+

Vítěz juniorské série IndyPro Alex Lloyd se do kokpitu zatím neprosadil. Zatímco druhý muž v pořadí Hideki Mutoh už hájí barvy týmu Andretti Green, Lloyd je smluvně vázán s Target Chip Ganassi, přesto dostal povolenku do jiné stáje.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lloyd, Alex

Lloyd, Alex | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

První start v IndyCar absolvuje rovnou na slavné pětistovce v Indianapolis. Avšak Ganassiho monopost řídit nebude, šanci dostane ve stáji Bobbyho Rahala.

Rahal Letterman Racing je úspěšným hledačem talentů. Minulost mluví za vše, z týmu vyšly taková jména jako Buddy Rice, Vitor Meira nebo Danica Patrick. Všichni si při prvním startu připsali TOP5 a Rice dokonce v roce 2004 zvítězil.

„Přesně toto jsme už nějakou dobu chtěli a příležitost spolupracovat s Bobbym a jeho stájí je pro nás perfektní,“
řekl Chip Ganassi, který Lloyda do cizích rukou nepouští, ale dává mu možnost závodnicky růst. „Alex Lloyd je jednou z budoucích hvězd sportu, hodně toho o něm uslyšíme.“

Zatím je potvrzen pouze závod v Indianapolis, o dalších se dosud nemluvilo, nicméně je pravděpodobné, že Lloyd dostane ještě šanci. První setkání s tratí proběhne 4. května na speciálním orientačním dni pro nováčky.
Vytisknout

Diskuze: Loňský šampión dostane konečně šanci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Salaquarda, Filip

Salaquarda by rád zopakoval loňský rok

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud